Termeni de utilizare

Termeni si conditii


Acordul dumneavoastra


Accesul si utilizarea acestui website sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul WikiTop.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si WikiTop.ro sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si conditiile acestui site, va rugam sa parasiti acest site, acum. 


Nota de informare privind protectia datelor personale


Acestea vor fi folosite in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate.


Inscrierea in WikiTop.ro


Ne rezervam dreptul de a accepta in sistemul nostru, doar website-urile pe care le consideram adecvate.

De asemenea ne rezervam dreptul de a nu primi in WikiTop.ro urmatoarele tipuri de website-uri: 

-site-uri fara continut, nefunctionale

-site-uri cu continut ilegal, imoral sau ofensator

Lipsa garantiilor 

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita. 

UTILIZATI ACEST SITE PE PROPRIA RESPONSABILITATE. NICI WikiTop.ro, NICI EDITORII, DIRECTORII SAU PROGRAMATORII NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI INDIFERENT DACA SE REALIZEAZA PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTA SAU ALTA MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. 
 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2022    Generated in 0.011 Queries: 0    Contact    Newsletter