imagine exemplu

avocat

Detaii : Avocat Bucuresti Drept Penal, Comercial, Civil, Sportiv, Mediului, Omului, CEDO ro
Avocat Bucuresti Drept Penal, Comercial, Civil, Sportiv, Mediului, Omului, CEDO

Cabinet Avocat Barou Bucuresti va sustine in apararea drepturilor care va sunt incalcate sau cand deveniti o victima. In procedurile cu caracter penal, victimele au drepturi legale explicitate de lege: Dreptul la asistenţă, Dreptul la reprezentare juridică, Dreptul la intimitate, Dreptul la integritate fizică, Dreptul de a fi protejat ca martor, Dreptul la un proces echitabil.

dumaslex.eu | Detaii
Detaii : Infiintare societate comerciala Bucuresti - CabinetAvocatTandor.ro ro
Infiintare societate comerciala Bucuresti - CabinetAvocatTandor.ro

Daca o persoana doreste sa infiinteze mai multe societati cu raspundere limitata (S.R.L.), este necesar ca cel putin o parte sociala sa fie detinuta de alta persoana fizica sau juridica. O societate cu raspundere limitata nu poate avea, ca asociat unic.

www.cabinetavocatandor.ro | Detaii
Detaii : Avocat Corabia - Avocat-MihaiFlorea.ro ro
Avocat Corabia - Avocat-MihaiFlorea.ro

In Bucuresti, avem sediul in Calea Calarasi nr.180, bl. 61. Avocati specializati in drept penal, drept civil, drept comercial, fiscal si administrativ. Scopul nostru este de a va rezolva problema in cel mai scurt termen posibil, cu costuri cat mai mici.

www.avocat-mihaiflorea.ro | Detaii
Detaii : Avocat Velicu Daniel ro
Avocat Velicu Daniel

Cabinetul de Avocatura Velicu Daniel ofera asistenta juridica si consultanta juridica la standarde de calitate. Detinem experienta de peste zece ani in domeniu, incercam sa obtinem succesul clientilor. Meseria noastra vizeaza dreptul dvs.

www.velicu.eu | Detaii
Detaii : Avocat Cluj-Napoca - Avocat-Trifan.ro ro
Avocat Cluj-Napoca - Avocat-Trifan.ro

Cabinetul de Avocat Trifan Andrei Cluj ofera asistenta specializata in Dreptul Achizitiilor Publice si Dreptul Muncii, iar oricine doreste sa beneficieze de asistenta specializata si in alte Drepturi, poate contacta Cabinetul de Avocat Trifan Andrei Cluj.

www.avocat-trifan.ro | Detaii
Detaii : Director de articole seo friendly despre firme si companii ro
Director de articole seo friendly despre firme si companii

15 Inscrie acum siteul tau in acest director de advertoriale seo alaturi de alte firme mari din Romania. Enumera serviciile si produsele pe care le oferi. Juridic cabinete avocat si notariat.

profitfirmeromania.ro | Detaii
Detaii : Avocat pentru dosar penal civil comercial ro
Avocat pentru dosar penal civil comercial

O firmă de avocatură este o entitate comercială formată din unul sau mai mulți avocați care se angajează în practica legii. Serviciul primar oferit de o firmă de avocatură este acela de a consilia clienții (persoane fizice sau juridice) cu privire la drepturile și responsabilitățile lor legale.

avocatbucuresti.org | Detaii
Detaii : Cabine avocat sector 4 - Avocat Koszti Andrei ro
Cabine avocat sector 4 - Avocat Koszti Andrei

Infiintat in anul 1998, “Cabinetul De Avocatura Koszti Andrei” a avut de la inceput ca obiectiv primordial oferirea de servicii juridice de inalta calitate, bazate pe profesionalism, onestitate si respect fata de clienti.

www.avocat-koszti.ro | Detaii
Detaii : Avocat Elena Andrei servicii juridice si consultanta firme Bucuresti ro
Avocat Elena Andrei servicii juridice si consultanta firme Bucuresti

Avocat Elena Andrei a absolvit facultatea de drept din bucuresti si are experienta de consultant juridic pentru societati comerciale. Elena Andrei este un avocat pledant cu specializare in dreptul muncii ce a castigat numeroase procese juridice in instantele din Bucuresti.

www.ea-avocat.ro | Detaii
Detaii : Avocat divort Ploiesti ro
Avocat divort Ploiesti

Cabinet avocat Ploiesti Iorgu Elena Simona ofera servicii juridice de consultanta si reprezentare in fata instantei pentru dosare legate de mosteniri si succesiuni. Apeleaza la un avocat bun in Ploiesti pentru a evita conflictele din cadrul familiei legate de mosteniri.

cabinet-avocat-ploiesti.ro | Detaii
Detaii : Cabinet Avocat George Teodorescu ro
Cabinet Avocat George Teodorescu

Cabinet de avocatura specializat in drept civil ofera consultanta si asigura reprezentare clientilor sai in domeniile: dreptul familiei, divort,partaj,incredintare minor,pensie intretinere,drept contencios administrativ, fiscal, fond funciar, clauze, abuzive, banci, cedo, contracte, proprietate intelectuala, drepturi autor, marci, inregistrate.

www.avocatgefin.ro | Detaii
 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2020    Generated in 0.036 Queries: 5    Contact    Newsletter

Director Web WikiTop.ro Romanesc