imagine exemplu

Locuri de munca

Locuri de munca
Detaii : Loc de munca dulgher Belgia ro
Loc de munca dulgher Belgia

Experienta noastra de mediere te ajuta sa gasesti locul de munca care ti se potriveste. Liberalizarea muncii in Comunitatea Europeana a dus la aparitia locurilor de munca mult mai bine platite decat in tara noastra.

www.muncescineuropa.ro | Detaii
Detaii : Oferte de angajare - jobslist.ro ro
Oferte de angajare - jobslist.ro

www.jobslist.ro pune la dispozitia candidatilor care sunt in cautarea unui loc de munca, o baza de date larga de oferte de angajare in tara si in strainatate. Aplica acum la un job si intra in legatura cu agentii de recrutare si plasare forta de munca.

www.jobslist.ro | Detaii
Detaii : StarOfService - Noul mod de a cumpăra servicii‎ ro
StarOfService - Noul mod de a cumpăra servicii‎

Misiunea StarOfService este de a face viața mai ușoară persoanelor care caută profesioniști de calitate în apropierea casei lor și de a ajuta antreprenorii mici și mijlocii să-și mărească veniturile și numărul de clienți. Trimite sau răspunde la cereri de servicii și prezintă-ți profilul profesional gratuit și fără nici o obligație pe site-ul SOS!

www.starofservice.ro | Detaii
Detaii : Angajam studente pentru videochat - Joy-E.ro ro
Angajam studente pentru videochat - Joy-E.ro

Angajam doamne si domnisoare cu varsta minim 18 ani pentru activitatea de model online, videochat in Bucuresti. Oferim: contract de munca pe perioada nedeterminata, bonusuri de motivare, training personalizat si program flexibil. Te asteptam la interviu!

www.joy-e.ro | Detaii
Detaii : Locuri de munca in Romania si strainatate - JobsByNet ro
Locuri de munca in Romania si strainatate - JobsByNet

Locuri de munca in Bucuresti, in Romania si strainatate. Aplica gratuit pentru joburi part-time si full-time folosind CV-ul tau sau profilul LinkedIn

jobsbynet.ro | Detaii
Detaii : Locuri de munca Bacau ro
Locuri de munca Bacau

Locuri de munca disponibile in judetul Bacau, prin intermediul acestei agentii de joburi online la care poti aplica si tu. Daca esti angajator, poti publica locurile de munca vacante pe care le detii. Intra pe site pentru a vizualiza intreaga oferta de joburi.

ecim.ro | Detaii
Detaii : AnnabellaSRL ro
AnnabellaSRL

Va rugam sa vizitati si sa cumparati produse de la magazinul #Annabella# care se va deschide pe strada Exercitiu langa fostul restaurant #Carpati# sau magazinul #Modern# si langa Rolast incepand cu data de aproximativ 10-15 decembrie 2017. Aici ii acordam clientului si nevoilor sale o importanta deosebita si facem o prioritate din a ne aproviziona cu cele mai proaspete produse din propriile sere.

www.annabella.ro | Detaii
Detaii : Instalator reparatii sanitare robineti chiuvete calorifere sector 3 ro
Instalator reparatii sanitare robineti chiuvete calorifere sector 3

Cauti Instalatori Sanitari? Ai nevoie de un Instalator Sanitar bun? Aici esti la locul potrivit. Echipa noastra de instalatori sanitari va ofera o gama larga de servicii pentru firme si persoane fizice. Suna acum si vei gasi un instalator in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, sau 6 din Bucuresti.

instalatorbucuresti.eu | Detaii
Detaii : Personal Asia - Muncitori Nepal Stri Lanka India ro
Personal Asia - Muncitori Nepal Stri Lanka India Site nou

Indica7 o companie specializată în recrutare personal Asia pentru o gamă extinsă de domenii de la construcții,
agricultură, ateliere auto și până la industria hotelieră, industria textilă și restaurante. Ne-am clădit un renume oferind
companiilor candidați

personal-asia.ro | Detaii
 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2020    Generated in 0.033 Queries: 9    Contact    Newsletter

Director Web WikiTop.ro Romanesc