imagine exemplu

Imobiliare/Constructii

Imobiliare/Constructii
Detaii : Tencuieli mecanizate pe baza de ipsos ro
Tencuieli mecanizate pe baza de ipsos

Firma Smart Contractor SRL executa in calitate foarte buna tencuieli mecanizate pe baza de ipsos si ciment in Bucuresti si zonele limitrofe. Garantam calitatea si preturi corecte. Materialele sunt de cea mai buna calitate, iar lucrarile sunt realizate de personal calificat.

tencuieli-mecanizate.com | Detaii
Detaii : Amenajari apartamente ro
Amenajari apartamente

Compania Smart Contractor SRL executa amenajari si renovari apartamente, sedii firma, magazine si farmacii. Garantam lucrarile executate, servicii de calitate si preturi avantajoase. Fiecare proiect este realizat de echipe profesioniste.

www.smartcontractor.ro | Detaii
Detaii : Amenajari interioare apartamente ro
Amenajari interioare apartamente

Firma Red Point Promotions SRL realizeaza amenajari interioare si amenajari exterioare. Executam toata gama de renvovari, restaurari, montaj pardoseli, schimbat instalatii electrice si sanitare. Firma dispune de personalul necesar pentru realizarea acestor lucrari in calitate ireprosabila.

www.amenajari-totale.ro | Detaii
Detaii : Amenajari interioare Bucuresti ro
Amenajari interioare Bucuresti

Firma EXIGENT HOUSE SRL executa amenajari interioare profesionale si design restaurant in Bucuresti la preturi avantajoase. Preturile difera in functie de materialele folosite. Oferim servicii de cea mai buna calitate cu personal calificat si responsabil pentru locuinta dumneavostra.

www.amenajari-interioare.net | Detaii
Detaii : Ansamblu rezidential recent construit ( Apartamente 2 camere si Apartamente Duplex ) ro
Ansamblu rezidential recent construit ( Apartamente 2 camere si Apartamente Duplex )

Apartamentele noastre sunt urmatoarele: 40 unitati locative cu 2 camere, din care 8 ,sunt apartamente cu 2 camere Duplex . Costuri mici de intretinere, cu bai si bucatarii complet finisate si echipate intr-o varietate mare de culori .

mufty-residence.ro | Detaii
Detaii : Proiectare mobila spatii comerciale ro
Proiectare mobila spatii comerciale

Mobilierul pe baza de panouri Slatwall creeaza puncte de focalizare a interesului clientilor.Realizam la comanda mobilier comercial pentru magazinele nealimentare.

www.slatwall.ro | Detaii
Detaii : Instalatii sanitare Bucuresti ro
Instalatii sanitare Bucuresti

Firma Corola Instalatii va pune la dispozitie servicii de montaj, proiect instalatii sanitare, termice la cele mai avantajoase preturi. Pentru toate acestea, dispunem de cele mai noi tehnologii si va putem oferi solutii la orice tip de lucrare electrica, sanitara si de gaze.

www.instalatii-sanitare.pro | Detaii
Detaii : Tencuieli mecanizate-Bucuresti ro
Tencuieli mecanizate-Bucuresti

Echipa calificata cu experienta de 10 ani si cu utilaje profesionale in domeniul tencuielilor,executa tencuieli si sape mecanizate.Tencuiala mecanizata este recomandata pentru orice proprietar care doreste o casa cu finisaje de calitate in timp redus si la preturi foarte accesibile.

www.tencuieli-mecanizate.xyz | Detaii
Detaii : Tencuiala mecanizata Bucuresti ro
Tencuiala mecanizata Bucuresti

Executam tencuiala mecanizata cu materialele pe baza de ciment sai ipsosi la preturi accesibile. Tencuielile sunt realizate de echipe calificate in finisaje interioare si exterioare. Tencuiala aplicata mecanizat se realizeaza cu masini de tencuit performante, cu randament ridicat si timp redus de lucru.

www.tencuiala-mecanizata.com | Detaii
Detaii : Tencuieli mecanizate Bucuresti ro
Tencuieli mecanizate Bucuresti

Executam tencuieli pentru orice persoana fizica sau juridica si ne indeplinim sarcinile cu responsabilitate si profesionalism. Executarea tencuielilor mecanizate se face cu ajutorul utilajelor si a personalului calificat.Avem discounturi la materiale de tencuit, iar transportul este gratuit in Bucuresti.

www.tencuieli-mecanizate.pro | Detaii
Detaii : Tencuieli mecanizate preturi ro
Tencuieli mecanizate preturi

Firma cu experienta in servicii mecanizate executa tencuieli mecanizate si sapa mecanizata cu materiale proprii sau cu materialele beneficiarului. Detinem utilaje de ultima generatie,masini de tencuit,masini de tencuit pentru mortare traditionale,masini de turnat sape.

www.tencuielimecanizate.pro | Detaii
Detaii : Tencuieli mecanizate ciment si ipsos ro
Tencuieli mecanizate ciment si ipsos

Firma executa tencuieli mecanizate si sape profesionale la preturi avantajoase in Bucuresti si zone limitrofe. Pentru interior va recomandam sa folositi sistemul de tencuieli mecanizate pe baza de ipsos deoarece regleaza umiditatea camerei, este foarte sanatos pentru familie si necesita un singur strat de glet de finisaj.

www.tencuieli-mecanizate-ciment.ro | Detaii
Detaii : Tencuieli mecanizate si sape ro
Tencuieli mecanizate si sape

Echipa cu experienta in servicii mecanizate executa tencuieli mecanizate si sapa mecanizata cu materiale proprii sau cu materialele beneficiarului. Detinem utilaje de ultima generatie,masini de tencuit,masini de tencuit pentru mortare traditionale,masini de turnat sape.

www.tencuiala-sapa-mecanizata.ro | Detaii
Detaii : Termoprotectie structuri metalice ro
Termoprotectie structuri metalice

Executam termoprotectie pentru structuri metalice si beton. Termoprotectia reprezinta procedeul de aplicare a mortarelor antifoc si a vopselurilor termospumante pe structuri din metal si alte elemente din beton, impotriva incendiilor.

www.termoprotectie.eu | Detaii
Detaii : Montaj centrale ro
Montaj centrale

Suntem o companie formata dintr-o echipa cu o experienta de peste 15 ani in instalatiile sanitare, electrice si termice cu personal periodic scolarizat pentru a raspunde celor mai exigente cerinte.

www.instalatorelectrician.ro | Detaii
Detaii : Design interior ro
Design interior

InOut Design este o practica profesionala de design interior, care se angajeaza intr-o mare varietate de proiecte rezidentiale si comerciale de la conceptie la finalizare.

www.inoutdesign.ro | Detaii
Detaii : Tencuieli mecanizate ro
Tencuieli mecanizate

Firma Bauart Design SRL executa tencuieli mecanizate pe baza de ipsos si ciment la preturi avantajoase. Tencuielile sunt realizate in cea mai buna calitate cu materiale omologate. Firma noastra ofera garantie la lucrari. Apelati cu incredere la firma noastra.

www.tencuiala.com | Detaii
Detaii : Apartamente noi sector 4 ro
Apartamente noi sector 4

Situat in Cartierul Berceni, in spatele Grand Arena Mall , imobilul P+2+M cuprinde un numar de 38 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje modern, de cea mai buna calitate.

www.arenaapartments.ro | Detaii
Detaii : Duplex Corbeanca ro
Duplex Corbeanca

Paladin Residence reprezinta un nou concept imobiliar creat si dezvoltat de MediaCity pe un teren cu alura de poveste, situat in centrul localitatii Corbeanca, desfasurat pe un teren cu suprafata de 105.000mp. Intregul ansamblu rezidential se construieste in jurul Clubului de Echitatie Hipocan, cel mai vechi club de acest gen din zona capitalei.

www.paladinresidence.ro | Detaii
Detaii : Rolete Pentru garaj MD Producator Porti de Garaj Automate Preturi md md
Rolete Pentru garaj MD Producator Porti de Garaj Automate Preturi md

Rolete De Garaj MD Producator Porti Rolete Pentru garaj Moldova, Chisinau. O Gama Larga De Rolete Pentru Garaj Preturi Si 10 Culori Disponibile! Rolete Pentru Garaj MD

www.roletedegaraj.md | Detaii
1 2 3 from 3 Imobiliare/Constructii - page 2
 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2020    Generated in 0.031 Queries: 8    Contact    Newsletter

Director Web WikiTop.ro Romanesc