imagine exemplu

Companii / Firme

Companii / Firme
Detaii : Amenajari interioare Bucuresti ro
Amenajari interioare Bucuresti

Firma Exigent House SRL executa lucrari de amenajari interioare in Bucuresti si in tara. Amenajarile sunt realizate cu materiale de ultima generatie si sunt efectuate de personal calificat in domeniul decoratiunilor. Preturile amenajarilor interioare difera in functie de lucrare, pret si exigentele clientului.

www.amenajariinterioare.pro | Detaii
Detaii : Usi rezistente la foc ro
Usi rezistente la foc

Firma SC. Stardors distribuie Usi metalice rezistente la foc 60 si 120 minute, cu un canat, reversibile, productie Ninz, Padilla si Locher. In cazul solicitarilor speciale, respectiv usi cu dimensiuni atipice realizate la comanda clientului, avem cu siguranta, unul dintre cele mai bune termene de livrare de pe piata autohtona.

www.usi-antifoc.pro | Detaii
Detaii : Firma de curatenie Bucuresti ro
Firma de curatenie Bucuresti

Firma SC Bauart Design pune la dispozitie servicii de curatenie, pentru persoane fizice si juridice. Personalul de curatenie este verificat si va garantam calitatea, promtitudinea serviciilor. Materialele de curatenie sunt ecologice si se folosesc strict pentru operatiunea respectiva.

www.firma-de-curatenie-bucuresti.ro | Detaii
Detaii : Contabilitate Suceava ro
Contabilitate Suceava

Societatea noastra asigura in prezent servicii contabile pentru un portofoliu de peste 100 de clienti din toate domeniile de activitate, in plus mai asigura asistenta pentru problemele fiscale si de procedura fiscala, expertiza contabila si fiscala;

www.m-account.ro | Detaii
Detaii : desfundare canal Cluj Napoca | video inspective canalizare Cluj | decolmatare canal ro
desfundare canal Cluj Napoca | video inspective canalizare Cluj | decolmatare canal

Societatea noastră oferă servicii de desfundare canalizare atât in Cluj Napoca cât și în localitățile învecinate orașului.Dispunem de echipamente moderne de desfundare si decolmatare canalizări, conducte cămine de vizitare. Pentru situații complexe putem face video inspecții canalizări.

desfundare-canal-cluj.cabanova.com | Detaii
Detaii : Renovari si amenajari apartamente ro
Renovari si amenajari apartamente

Compania Bauart Design va poate pune in practica servicii de amenajari interioare cu stil si personalitate a locuintei sau a biroului dvs. Amenajarea apartamentului, a casei sau a biroului dvs va ajuta sa obtineti spatii functionale, moderne si personalizate.

www.amenajari-apartamente.eu | Detaii
Detaii : Curatenie post constructor - Mavim.ro ro
Curatenie post constructor - Mavim.ro

Suntem echipa buna la casa omului. Sau la biroul lui. Oferim servicii 360° pentru casa si birou, ca tu sa te concentrezi 100% pe ce e important pentru tine. Putem face acest lucru pentru ca privim curatenia si mentenanta intr-un nou mod.

www.mavim.ro | Detaii
Detaii : Deratdezin Vest Deratizare si Dezinsectie Timisoara ro
Deratdezin Vest Deratizare si Dezinsectie Timisoara

SC DERATDEZIN VEST SRL-D, este o firmă specializată în operaţiuni de combatere a factorilor de disconfort: rozătoare, insecte, microbi, viruşi, etc. prin servicii de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie.

deratdezinvest.ro | Detaii
Detaii : Sisteme stingere incendiu ro
Sisteme stingere incendiu

Proiectam si executam elemente prefabricate si oferim intretinere pentru sistemele noastre, oferim solutii complete de protectie impotriva incendiilor, folosind o gama larga de instalatii: apa, spuma, gaz, depistare rapida si alarme de incendiu, controlul accesului si inregistrare a timpului de lucru.

instalmontaj.eu | Detaii
Detaii : contabilitate ro
contabilitate

Era Expert Account Solution ofera servicii de contabilitate si expertiza contabila adaptate fiecarui client in parte. Impreuna putem crea un parteneriat bazat pe incredere si profesionalism pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

eraexpert.ro | Detaii
Detaii : Teava Constructii Metalice si Hale Metalice ro
Teava Constructii Metalice si Hale Metalice

Teava Constructii Metalice va ofera o gama larga de produse din otel, de la tevi la corniere, tabla, profile si materiale de constructii. Societatea noastra va ofera spre vanzare o gama larga de produse din otel, de la tevi la corniere, tabla, profile si materiale de constructii, precum si servicii de executie hale metalice.

teavaconstructiimetalice.ro | Detaii
Detaii : Masini de ascutit ro
Masini de ascutit

Industry Transilvan SRL - Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv: fierastraie panglica de tamplarie, circulare, masini de indreptat, de rindeluit, de frezat si scobit orizontal, etc.
Domeniul de activitate al firmei cuprinde comertul cu masini, echipamente si scule pentru prelucrarea lemnului de ultima generatie, importate de la producatori cu o bună experienta.


www.masiniprelucrarelemn.ro | Detaii
Detaii : Service Apple, IPhone, IPad, IMac - Bucuresti - IFix-It.ro ro
Service Apple, IPhone, IPad, IMac - Bucuresti - IFix-It.ro

Service GSM Profesionisti, reparam orice problema a telefonului dumneavoastra, reparam iphone, reparam ipad, reparam produse apple, schimbam ecran telefon, inlocuim baterie telefon, reparam camera telefon. Avem experienta mare si preturi mici!

www.ifix-it.ro | Detaii
Detaii : Instalatori Galati ro
Instalatori Galati

Instalator non stop in Galati, interventii urgente instalatii, reparatii instalatii sanitare, desfundari urgente de coloane scurgere. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna. 0746.773.653.
InstalTermic Galati este o firma specializata pe lucrari complexe din domeniul instalatiilor sanitare si instalatiilor termice oferindu-va servicii complete atat pentru apartamente.

instalatorincalzirepardoseala.blogspot.ro | Detaii
Detaii : Anete.ro ro
Anete.ro

Anete.ro este un magazin online care ofera spre comercializare o gama variata de genti dama, genti barbati,
genti casual, portofele dama, posete, accesorii dama, accesorii barbati.

www.anete.ro | Detaii
Detaii : Rulmenti, rulmenti industria petroliera, rulmenti masini si utilaje agricole, rulmenti industria textile, rulmenti motoare electrice, rulmenti auto, rulmenti utilaje, rulmenti de precizie strunguri masini unelte ro
Rulmenti, rulmenti industria petroliera, rulmenti masini si utilaje agricole, rulmenti industria textile, rulmenti motoare electrice, rulmenti auto, rulmenti utilaje, rulmenti de precizie strunguri masini unelte

Rulmenti online este unul dintre cei mai mari comercianti de rulmenti din lume. Distribuim in 20 de tari din Europa milioane de tipuri de rulmenti de la peste 2000 de producatori din toata lumea. Avem flota proprie de transport, dar colaboram si cu alte firme de logistica. Preturi fara concurenta!

www.rulmentionline.ro | Detaii
Detaii : SC SECAN IMPEX SRL ro
SC SECAN IMPEX SRL

SC SECAN IMPEX SRL
Adresa: Otopeni, str. ION CREANGA nr. 8, 075100, jud. Ilfov
Tel: (+4)021-350.14.41
E-mail: secanimpex@gmail.com
Site: http://www.secan.ro/

www.secan.ro | Detaii
Detaii : Colmatari - ExecutamPuturi.ro ro
Colmatari - ExecutamPuturi.ro

Executam Foraje puturi apa in toata Romania la cele mai mici preturi. Avem o vasta experienta in realizarea de Foraje puturi apa, si de aceea consideram ca suntem cea mai buna alegere pentru dumneavoastra.

www.executamputuri.ro | Detaii
Detaii : Service Centre | Service si reparatii telefoane Samsung Bucuresti ro
Service Centre | Service si reparatii telefoane Samsung Bucuresti

Service-centre.ro, ofera cele mai bune, rapide si profesioniste reparatii pentru smartphone-urile cele mai sofisticate. Service / Reparatii iPhone, iPad, telefoane Samsung, tablete, Reparatii pe placa, recuperari date de pe placa.

www.service-centre.ro | Detaii
Detaii : Pachete Marea Britanie - Crespocom ro
Pachete Marea Britanie - Crespocom

Transport colete Romania-Anglia si retur in sistem door-to-door. Comenzi on-line pe www.crespocom.com sau la tel 0744791243. Acoperire Romania 100%, indiferent de adresa. Experienta de peste 15 ani in domeniu.

www.crespocom.com | Detaii
1 2 3 from 3 Companii / Firme - page 2
 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2020    Generated in 0.036 Queries: 8    Contact    Newsletter

Director Web WikiTop.ro Romanesc